T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Adaklı Köyü Borsa İstanbul Şehit Piyade Er Lezgin Han Ortaokulu

Adaklı Köyü Borsa İstanbul Şehit Piyade Er Lezgin Han Ortaokulu

.
Adaklı Köyü İMKB İlköğretim Kurumu
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmektir.
Misyon
Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ...
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli eğitim yapılmaktadır.
08.30-14.20
Okulumuz kaloriferlidir.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz servis ile ilçe merkezinden okulumuza gelmektedir.
Okulumuza yakın köylerden taşımalı eğitimle gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Elektrik, İçme Suyu ve Telefon Hizmetleri sağlıklı bir şekilde verilmektedir. Büyükbaş hayvancılık, tarım ve kısmen meyvecilik başlıca geçim kaynaklarından olup gezginci arıcılık yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçemize 16 km uzaklıkta bulunmaktadır. Köyümüz 270 hanelidir ve yaklaşık olarak 2000 nüfusa sahiptir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol, Basketbol ve Masa Tenisi branşlarında sportif etkinlikler yapılmaktadır.
laboratuvar
Etwinning ulusal kalite etiketi